TuleVAeg blogi on tehtud seoses TuleVAeg mõttetalguga, mis peeti Sõrve poolsaare tipus asuvas Torgu vallas 25. kuni 27. aprillil 2014. aastal.

Peateema - Eesti keele ja kultuuri ning rahva (maarahva) ja riigi tulevikuväljavaated.

Ürituse toimumis intensiivsete mõttetalgute meetodil, talgujuht oli Ruuta Ruttas-Küttim.
Talgu kokkukutsumise kirja saab lugeda siit (link) , kutseteksti koostas algatusgrupi nimel
Kaupo Vipp
raamatu "Globaalpohmelus" koostaja
Torgu Kuningriigi vardja.

Viimased aktuaalsed materjalid selles blogis on pandud välja pärast mõttetalgut.

Tuesday, July 15, 2014

Edgar Spongolts - tuleVAeg jätk Paides 25.07 kuni 28.07.





Tervist lugupeetud,  

edastan pisut infot selle kohta mis toimub Paides 25.07 kuni 28.07.

Alustaks sündmuse formaadi muudatusest. Nimelt ei kasuta me sündmuse   korraldamiseks enam mõttetalgu formaati. Põhjuseid selleks on kaks,   esiteks on puudub laiem huvi mõttetalguks (osalejaid on siiani   registreerunud kokku 6). Teiseks on mõttetalgu formaadi peamine funktsioon   toota uusi ideid. Hetkel on meil olukord kus on vaja langetada otsuseid ja   koostada edasise tegevuse plaane. Seega toimub sisuliselt töökoosolek   kogukondade võrgustumise teemal millele lisandub selle aasta   arvamusfestivali lavade ja seal käsitlevate teemade arutelu. Mõelge, mis   on teie kogukonna vahetusväärtused ning tulge neid väärtuseid ja ideid   jagama.  

Kuna võrgustujaid ja koostegevusest huvitatuid on vähe siis on äärmiselt   oluline, et need kes asja vastu huvi tunnevad saaksid ka tegevusest osa   võtta. Minuni jõudnud info kohaselt saavad osad inimesed osaleda ainult   reedel, mõned ainult pühapäeval ning paar ei saa tulla enne esmaspäeva.   Seega oleme teie jaoks Paides olemas alates reedest (25.07) kuni   esmaspäevani (28.07). Iga päeva arutelu tulemused saadame arutelus   osalenutele ning ka nendele kes järgnevatel päevadel arutlema tulevad.   Seega loodame, et kasutate võimalust ning viite ennast juba arutatud   teemadega kurssi.

Pühapäeval (27.07) on osalejate arv kõige suurem seega toimub enamus   tegevust just sellel päeval. Hetkel on pühapäeval oma osalusest teatanud   Rainer, Anzori, Toomas, Siim, Kulno ja Edgar. Pühapäeval alustame   tegevusega kell 10:00 hommikul ja lõpetame siis kui kõik räägitud saab :).   Teiste päevade osas ootan tagasisidet teilt, ehk siis kui te ei saa   pühapäeval osaleda ning soovite tulla mõnel teisel päeval siis oleks hea   teada millisel päeval täpselt ning millises ajavahemikus. Selle info   põhjal saame tegevusi ja tegevuse aegu optimiseerida ja kõigi aega sellega   säästa.

Majutuse osas on hetkel välja pakkuda kaks varianti, esimene nendest on    "Järva House" http://www.jarvahouse.com/index.cfm?main.home kuhu saab   majutada kuni seitse külalist. Teiseks variandiks on Sleepin külaliskorter   ( http://www.puhkaeestis.ee/et/sleepin-kulaliskorter ) kuhu mahub kuni   neli inimest. Juhul kui hind on olulisem kui mugavused siis on ka võimalik   võtta kaasa madrats ja magamiskott ning ööbida Wabalinna majas täiesti   tasuta. Andke teada kes tahab ööseks jääda ning broneerime teie poolt valitud majutuse.

Toitlustust korraldab kohapeal "Wabalinna Kohvik". Pühapäeval on nende   poolt kaks kohvipausi (hommikul ja pealelõunat), samuti korralik lõunasöök   ja õhtusöök. Seda kõike vaid 15 euro eest inimesee kohta. Teistel päevadel   saavad külalised kohviku hinnakirja alusel kooke, küpsiseid, kohvi ja   teed.

Ootan huviga teie küsimusi ja ettepanekuid. Näeme Paides!

No comments:

Post a Comment